Sertifikati i reference

ERGON d.o.o preduzeće za proizvodnju, inženjering, konsalting i trgovinu osovano je 1993. godine. Proizvodni program ERGON-a je baziran na zadovoljenju potreba tržišta iz oblasti investicione opreme, investicionog i tekućeg održavanja u oblasti primene tehničkih gasova, petrohemiji, hemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, kao i u energetici.

Pored toga što u svom proizvodnom programu izrađuje proizvode po SRPS, GOST, DIN, ISO, ANSI normama. ERGON se istakao u rešavanju netipičnih problema vezanih za funkcionisanje proizvodnji sa specifičnim zahtevima. Posebno u oblasti viskokoagresivnih (33%HCl, H 2 O 2 ,H 2 SO 4 ) i visokoabrazivnih fluida(suvi cement, sleri) ,posuda i cevovoda izloženih pneumatskim ili hidro udarima (posude, cisterne), kao i u oblasti tečnih gasova (O 2 ,N 2 ,Ar,CO 2 ) i gasova sa svojstvom visoke klase eksplozivnosti (H 2 ,C 2 H 2 ,TNG,CNG).

Poštovanje politike kvaliteta je centar svih aktivnosti koje se odvijaju u Ergon-u. Ergon primenjuje oko 99% materijala koji se u potpunosti mogu reciklirati, čime daje poseban doprinos očuvanju životne sredine ali i uštedi energije i sirovina.

Osim ponude iz prozvodnog programa, nudimo i remonte slavina, ventila i pumpi svih proizvožača, kao i kompletan inženjering, odnosno rešavanje problema u procesu proizvodnje, uz izradu dokumentacije, proizvodnju opreme i montažu.

 

REFERENCE:

- Messer Beograd

- Messer Aligaz (Turska)

- Messer plin Sarajevo

- NIS Novi Sad

- Cryo gas Beograd

- Henkel Kruševac

- US Steel

- Al Pack Subotica

- WIG Beograd

- PPT fabrika industrijske pneumatike Trstenik

- RM Alkon Stahl Beograd

- Jagodinska Pivara

- BIP (Beogradska industrija piva)

- RTB Bor

- RD Dijagnostika Beograd

- Vatrosprem

- Titan Kosjeric

- Energotok Beograd

- Coca Cola Helenica Beograd

- Fuel Boss Yenica

- Mital Tuzla

- Euro gas Beograd

- Bexing Beograd

- SOL IMG

Serbian