Pismo predsednika

Dragi prijatelji,

 

Ovim web sajtom želimo da Vas upoznamo sa našim proizvodnim programom i spektrom usluga koje mi nudimo.

Poslovna saradnja sa našom firmom je način da se uverite u KVALITET naših proizvoda koji je osnovni postulat kojim se naša firma vodi i razvija od 1993. godne. Kvalitet i pouzdanost su osnovni ciljevi poslovne politike „Ergona“.To kao rezultat ima zavidnu ostvarenu reputaciju kod naših partnera.

Održavanje najvišeg stepena kvaliteta je naš primarni poslovni zadatak, koji uz dosledno poštovanje svih stavki ugovora, podiže naš odnos sa naručiocima posla na najviši nivo partnerskog odnosa.

Bez obzira na kompleksnost vašeg zahteva i obim posla, odnos prema vašim potrebama se tretira podjednako odgovorno i profesionalno.Zahvaljujući tome, uživamo ugled kod brojnih partnera, a naši proizvodi su ugradjeni u sisteme na veoma odgovornim pozicijama.

Poštujući propise iz oblasti bezbednosti, zdravlja i zaštite čovekove radne i životne sredine dokazujemo svoju profesionalnu odgovornost.

Stalnom edukacijom zaposlenih “Ergon” prati tehničke inovacije, trudi se da pouzdanošću svojih proizvoda sačuva stečeni ugled, dobre odnose sa dosadašnjim poslovnim partnerima i stvori čvrste veze sa budućim saradnicima.

U ime svih zaposlenih u “Ergonu”, hvala vam na poverenju koje nam ukazujete, a mi ćemo se truditi da i dalje ostanemo vodeća firma u realizaciji tipičnih i specifičnih zahteva za opremom u oblasti procesne tehnike.

U nadi da ćemo uspešno odgovarati vašim zahtevima još mnogo godina, najlepše želje i svaki uspeh.

 

S poštovanjem,

generalni menadžer Zvonko Bagarić

Serbian